MOGENS HANSEN SINCE 1961

RÅVARER

Råvarer

Hos Mogens Hansen A/S gør vi i dyd ud af, kun at bruge de allerbedste råvarer – både hvad angår kvalitet og bæredygtige materialer. Alle råvarer behandles af specialister inden for deres felt og kun det allerbedste bruges i vores møbler. Vi giver blandt andet 25 års garanti på vores stel!

Du kan vælge imellem en stort udvalg af ben og placeringer af ben på modellerne fra Mogens Hansen A/S. Vi udvikler hele tiden nye ben på baggrund af ønsker fra vores kunder og samarbejdspartnere.

Alle puder hos Mogens Hansen A/S er lavet i samarbejde med vores danske leverandører – målrettet den enkelte model. Hver enkelt pude udvikles i samarbejde med vores leverandører og vores erfarne håndværkere – så vi sikre både et smukt udtryk og en optimal sidekomfort.

Mogens Hansen A/S er specialist i læder. Vores indkøber og håndværkere har over 6o års erfaring i at vurdere og behandle læder af højeste kvalitet. Vi bruger ikke maskine – men skærer al læder i hånden, så hvert enkelt stykke vurderes og udvælges til brug i vores møbler.

Vi samarbejder kun med det bedste leverandører og ynder blandt andre det nordiske samarbejde med KVADRAT og GABRIEL. Vi er i tæt dialog med leverandørene når vi udvikler vores modeller og i særdeleshed puderne – da et smukt samspil giver et unikt resultat, af et godt stykke håndværk.

VORES ANSVAR

Vi udvælger vores varer med omhu og kun de bedste lædere finder vej til vores møbler. Ligeså har vi altid et stort fokus på, at vores råvarer er produceret så miljøvenligt som muligt.