MOGENS HANSEN SINCE 1961

SYSTUESNAK

MOGENS HANSEN 1961
MOGENS HANSEN 1961

DET ER IKKE SYSTUESNAK!

Vi har igennem 2 generationer fået den erfaring og de samarbejdspartnere, som gør, at vi hos Mogens Hansen altid beklæder vores møbler med de fineste og mest moderne tekstiler og dessiner. Vi fører møbelstoffer fra anerkendte danske og udenlandske fabrikker. Vi anbefaler, at stofferne har en Martindale-test (slidtest) på min. 25.000 (slidbevægelser) til privat brug og min. 35.000 til offentligt brug.

DET ER IKKE SYSTUESNAK!

Vi har igennem 2 generationer fået den erfaring og de samarbejdspartnere som gør, at vi hos Mogens Hansen altid beklæder vores møbler med den fineste og mest moderne tekstil og dessin. Vi fører møbelstoffer fra anerkendte danske og udenlandske fabrikker. Vi anbefaler, at stofferne har en Martindale-test (slidtest) på min. 25.000 (slidbevægelser) til privat brug og min. 35.000 til offentligt brug.

VORES ANSVAR

Vi udvælger vores råvarer med omhu, og kun det bedste finder vej til vores møbler. Ligeså har vi altid et stort fokus på, at vores råvarer er produceret med fokus på så lav en miljøbelastning som muligt.