MOGENS HANSEN SINCE 1961

LÆDER ER SOM VIN

MOGENS HANSEN 1961
MOGENS HANSEN 1961

NØJE UDVALGTE RÅVARER

Det er område, årgang og behandling, der giver den samlede oplevelse!

Hos Mogens Hansen er den vigtigste ingrediens – ud over vores hænder – altid at arbejde med de mest udsøgte råvarer. Vi bruger megen energi på at finde og udvælge de bedste lædervarer og har igennem 2 generationer fået den erfaring og de samarbejdspartnere, som gør, at vi hos Mogens Hansen altid beklæder vores møbler med de fineste lædervarer.

NØJE UDVALGTE RÅVARER

Det er område, årgang og behandling der giver den samlede oplevelse!

Hos Mogens Hansen er den vigtigste ingrediens – ud over vores hænder – altid at arbejde med de mest udsøgte råvarer. Vi bruger megen energi på at finde og udvælge de bedste lædervarer og har igennem 2 generationer fået den erfaring og de samarbejdspartnere som gør, at vi hos Mogens Hansen altid beklæder vores møbler med de fineste lædervarer.

ANILINLÆDER

Anilinlæder er karakteriseret ved det behagelige touch og den naturlige overflade. Flot anilinlæder kræver en meget høj kvalitet af råhuder. Anilinlæder er gennemfarvet, og overfladen er som udgangspunkt ganske nøgen. I nogle tilfælde har læderet dog fået en let smudsafvisende overfladebehandling i form af en tynd imprægnering. Dette forandrer dog ikke på nogen måde læderets natur. Alle naturmærker vil være synlige på huden, hvilket samtidig betyder, at huden fortsat ånder. Dette bidrager i høj grad til læderets komfort og eksklusivitet. Kun de bedste huder kan bruges til denne type læder, hvorfor den forholdsvis høje pris.

Fordele ved Anilinlæder

Er meget behageligt at sidde i, idet læderet følger kroppens temperatur. Samtidig kan man se de mærker, dyret har fået i sin levetid – hvilket giver læderet patina. Dette er en sikkerhed for, at man har fået et læder, hvor man ikke har slebet i oversiden og siden korrigeret narven kunstigt og derfor forringet slidstyrken væsentligt.

Fantastisk siddekomfort
Naturlig overflade
Blødt og lækkert
Eksklusivt look
Et læder, der stadig lever !!!

Læderet er modtageligt for pletter og lyspåvirkning.

SEMIANILIN LÆDER

Semianilin er fuldnarvet læder, der har fået en let overfladefinish. Denne behandling gør læderet mere modstandsdygtigt og nemmere at vedligeholde. Samtidig beholder læderet sin gode siddekomfort. Fordelen ved semianilin er, at det kombinerer det naturlige look, som kendetegner anilinlæder, med en god holdbarhed og en nemmere vedligeholdelse. Semianilin tåler hårdt slid og er knap så modtagelig over for fedtstoffer og lys som anilin.

Fordele ved Semianilin læder

Ved at vælge semianilin læder får man følgende fordele:

God siddekomfort
Nem vedligeholdelse
Slidstærk
Eksklusivt look

Læderet er mindre modtageligt over for pletter og lys.

DÆKFARVET LÆDER

Dækfarvet læder er gennemfarvet og i modsætning til både anilin og semianilin overfladebehandlet. Dækfarvet læder er normalt også enten slebet eller printet . Dette medfører, at kun meget få naturmærker kan ses på overfladen.

Fordele ved dækfarvet læder

Dækfarvet læder er robust og meget holdbart samt yderst nemt at vedligeholde. Dette gør dækfarvet læder særdeles velegnet til alle typer møbler samt til institutionsbrug.

Dækfarvet læder kan være blødt og behageligt, men siddekomforten vil dog aldrig blive helt den samme som ved anilin og semianilin læder.

KORRIGERET LÆDER

Den naturlige narv er slebet helt af. Derefter bliver overfladen dækket af et kraftigt lag pigmentfarve og beskyttelseslak. Til sidst bliver der trykt ny kunstig narv.

Vedligeholdelse af læder

Vi anbefaler LM Maxi kit (rengøringsvæske og beskyttelsescreme) fra www.leathermaster.dk.
NB: Til voksbehandlet læder (blandt andet Arizona) anbefaler vi Protection Cream Premium også fra www.leathermaster.dk.

VORES ANSVAR

Vi udvælger vores råvarer med omhu, og kun det bedste finder vej til vores møbler. Ligeså har vi altid et stort fokus på, at vores råvarer er produceret med fokus på så lav en miljøbelastning som muligt.

Har du spørgsmål til vores lædere – er du velkommen til at kontakte os på: info@mh-moebler.dk