23. februar 2022 Christoffer La Cour
  • Forleden var ERHVERVSSTYRELSEN og DANMARKS ERHVERVSFREMMEBESTYRELSE på besøg på vores fabrik ved Aarhus for at høre, hvilke muligheder og udfordringer, vi som SMV (Små og mellemstore virksomheder) har i det daglige arbejde med at producere miljøskånsomt - og vedblive at være en del af den danske møbeltradition. Vi er altid stolte, når vi bliver anerkendt og lyttet til for vores miljøfremmende indsatser og vores danske produktionsmiljø. Christoffer la Cour, +45 2171 6472, clac@mogenshansen.com

Forleden var ERHVERVSSTYRELSEN og DANMARKS ERHVERVSFREMMEBESTYRELSE på besøg på vores fabrik ved Aarhus for at høre, hvilke muligheder og udfordringer, vi som SMV (Små og mellemstore virksomheder) har i det daglige arbejde med at producere miljøskånsomt – og vedblive at være en del af den danske møbeltradition.

Vi er altid stolte, når vi bliver anerkendt og lyttet til for vores miljøfremmende indsatser og vores danske produktionsmiljø.

Christoffer la Cour, +45 2171 6472, clac@mogenshansen.com

Netværks-samarbejder og lydhørhed har hjulpet Mogens Hansen endnu et skridt videre i målsætningen om en miljøskånsom møbelproduktion

No Man is an Island. Det gælder også for Mogens Hansen DENMARK og vores ambition om at blive førende indenfor miljøskånsom møbelproduktion og inspirere andre til at joine os.

Helt tilbage fra 2014, hvor vi besluttede at udskifte vores hovedkomponenter med certificerede og vandbaserede produkter, har skæbnen på vores færd været dybt afhængig af dygtige samarbejdspartnere – fra enkeltpersoner til netværk.

I det nationale projekt Grøn Cirkulær omstilling (GCO), kompetent hosted af Lifestyle and Design Cluster (LDC), sparrede og udvekslede vi erfaringer og viden om konkrete grønne tiltag med andre relevante erhvervs aktører og konkolleger indenfor dansk møbelproduktion – bl.a. FDB Møbler, Sövn og Nortex.

Et af de konkrete tiltag, vi har gjort i Mogens Hansen DENMARK er direkte foranlediget af vores samarbejde med miljøkonsulenterne Målbar.

Vi mødte Målbar og de to entusiaster bag, Anders Kofoed og Jakob Aaen, første gang på 3daysofdesign. De har en vision for, hvordan man kan “forstå” og gøre noget ved CO2 forbruget ved sin møbelproduktion op ved at opmåle møblerne – vi lyttede og handlede og fik sat skub i at veje og måle plastik, træ, puder, tekstiler og læder.

Målbars gode og direkte anvendelige ide – plug-and-play – bidrager i høj grad til at øge det grønne indhold og understrege troværdigheden omkring vores miljøskånsomme mission.

Hjælpen er nær

Understøttende og samarbejdende netværk er essentielle især for mindre SMV’er (Små og Mellemstore Virksomheder). Når man både skal drifte og udvikle sin kerneforretning og samtidig have fokus på de nye krav og muligheder inden for miljøskånsom produktion, kan det virke meget uoverskueligt med de begrænsede ressourcer, vi som en SMV besidder.

Forleden var ERHVERVSSTYRELSEN og DANMARKS ERHVERVSFREMMEBESTYRELSE på besøg på vores fabrik ved Aarhus for at høre, hvilke muligheder og udfordringer, vi som SMV (Små og mellemstore virksomheder) har i det daglige arbejde med at producere miljøskånsomt – og vedblive at være en del af den danske møbeltradition. Her fik vi lejlighed til at fremlægge vores problemstillinger og muligheder for et udvalg af faglig ekspertise, som er sat i verden for at hjælpe virksomheder som os med at få et overblik over, hvordan man kan gribe teknologi, certifikater, forordninger et cetera an.

Som en del af arrangementet deltog Mogens Hansen DENMARK i både ekspertpanel og den senere workshop, hvor det samtidig stod endnu mere klart hvilket overflødighedshorn af muligheder, erhvervshuse, hub’s og private aktører, som Erhvervsstyrelsen og Dansk Erhvervsfremmebestyrelse direkte eller indirekte faciliterer, forbinder og tilbyder. Vil du vide mere om disse muligheder så læs mere her.

Følg os og bliv inspireret

FORHANDLERE

Vi har et fortræffeligt samarbejde med vores forhandlernetværk, hvor du får den allerbedste rådgivning i forhold at vælge det rigtige møbel fra MOGENS HANSEN A/S.

Contact

KONTAKT

MOGENS HANSEN DENMARK A/S

hello@mogenshansen.com

CVR: 87124614

BØGEKILDEVEJ 36
DK-8361 Hasselager, AARHUS
DENMARK

  • COPYRIGHT MOGENS HANSEN DENMARK A/S 2023
contact

MOGENS HANSEN DENMARK A/S

hello@mogenshansen.com

CVR: 87124614

BØGEKILDEVEJ 36
DK-8361 Hasselager, AARHUS
DENMARK

  • COPYRIGHT
  • MOGENS HANSEN DENMARK A/S 2023
contact
Contact